Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
hej. ja jeszcze nie urodziłam... czekamy dalej na Maję mąż przyjechał więc niech już mała wychodzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Limetka teraz Ciebie Maja bierze na przetrzymanie ja juz myslałam że urodziłaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
już bym chciała a tu żadnego nawet najmniejszego skurczyka nie mam... od przynajmniej 3 dni czuję się jak nie w ciąży...długie spacery nie pomagają.... brzuch to już mam prawie między nogami - tak nisko - a tu nic. Maja chce urosnąć i już...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aleks, sliczny mały, gratulacje! Dobrze, ze jesteście w domu już. To co piszesz o porodzie i rozdzieleniu jest straszne.... Najważniejsze, że masz to za sobą.

Aguss, obywarele UE muszą się najpierw zarejestrować online na stronie udi,można tam również umówić się na wizytę na konkretną godzinę i nie trzeba stać w kolejce.

Dziewczyny, strasznie mnie zestresowałyście.... wszystko macie już gotowe?? ja jestem w 29 tc teraz i mam tylko ubranka i pare butelek, nic poza tym.... Ciągle mi sie wydaje, że czas jeszcze mamy, ale chyba czas najwyższy to wziąć się za robotę i zakupy, nie?
Zaganiam dzisiaj męza do malowania pokoju Idy, a sama muszę pomysleć nad wózkiem i innymi rzeczami. Śpiworek tez mi będzie bardzo potrzebny, nie wiem czy lepiej kupic tu czy sciagnac z PL, tam chciałam kupic ALvi Outlast, oddychający i wielofunkcyjny, a co radzą inne mamy i mamy to be?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
limetka sprobuj cos z mezem w lozeczku porobic heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Sara M
(SaraM)
Wiking
tez dzis dzwonilam zeby umowic sie z dr Szczesnym , ale jak widac Pan dr. strasznie sie ceni - 900 kr za wizyte to chyba przesada , nawet skierowanie od fastlege nic nie pomoze poniewaz Pan dr prowadzi prywatna praktyke . Wiec raczej zostane przy moim obecnym norweskim ginekologu za 400 kr .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Sara M
(SaraM)
Wiking
Witam dziewczyny chyba moj post poszedl nie tam gdzie trzeba jesli pozwolicie pobede tutaj troche z wami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
SaraM,ma wziecie wiec sie ceni Ale ja u norweskiej pani ginekolog placilam 1300 jak bylam w ciazy. Ceny sa powalajace. No i udanego planowania lady_dosia, ja tak naprawde mialam wszystko naszykowane dopiero w 39 tygodniu. Najwczesniej kupilam wozek i fotelik. A potem powoli dokupowalam reszte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga mam pytanko zadowolona byłas z tego proszku Neutral??? bo ja dziś nakupiłam go w coopie bo był na promocji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
hej ja jestem w 30 tygodniu chodze do ginekologa i nic nieplace za wizyty rozumiem że wy chodzicie prywatnie a co do ciuszków mam prawie wszystko kombinezon też mam ale jeszcze jeden musze kupic cieplejszy bo tu zimy ostre.Potszebuje kupic też nakladki sylikonowe na sutki fajna sprawa tylko tu w aptece niema z Polski bede musiała sprowadzić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok